Win een zelf ontworpen Volkswagenbusje!

Onder Bruin 1 gaan we flink bezuinigen op Kunst en Cultuur onder het mom van ‘Geen fratsen, cultuur kost alleen maar geld en is een speeltje voor de linkse elite‘. In Duitsland hebben ze beter begrepen hoe de vork in de steel zit en wordt er juist in Kunst en Cultuur geïnvesteerd, omdat ze daar verwachten dat het geld oplevert! (Ongelofelijk nietwaar?) Onder de noemer My Creative Germany bundelen verschillende toerisme-organisaties de krachten om, in opdracht van het ministerie van Economische Zaken, het toerisme te bevorderen. Dat Kultur van levensbelang is voor een stad wisten de bezoekers van Stofwolk.net al langer, hopelijk gaan enkele beleidsbepalende lieden in Den Haag nu ook eens een keer hun hoofd gebruiken. Duitsland is per slot van rekening ons grote voorbeeld, nietwaar Geert? Goed, genoeg over de politieke betekenis: waar gaat het nu eigenlijk om?

Update: Op de vakantiebeurs is Mariëlle van der Gouw tot winnares gekroond. Zij mag komende zondag nadat de beurs is afgelopen wegrijden in een gloednieuwe Volkswagen T2 (Damn, jaloezie heerst hier). Dit is het ontwerp waar ze mee won:

Je kunt op http://www.mycreativegermany.nl je eigen Volkswagen T2 busje ontwerpen.  Of zoals dat dan in persvoorlichtingsjargon heet:

Laat je inspireren door de creatieve kant van Duitsland en leef
je uit op een klassieker: een echte Volkswagen T2-bus. Maak een
ontwerp waarin je jouw creatieve blik op Duitsland laat zien en
wie weet win jij die waanzinnige bus MET JE EIGEN ONTWERP!

Als jouw ontwerp wordt uitgekozen door een vakjury, krijg je de bus met je ontwerp erop mee naar huis. Voor altijd, om te hebben. We hebben even gezocht naar nare addertjes, maar je mag hem echt houden. Sterker nog, je krijgt er een reis langs Duitslands culturele hoofdsteden bij (inclusief hotelovernachtingen voor 2). Supergeil, nicht? Photoshoppers van Nederland, aan de slag!

Steven Stoffers

4 Reacties to “Win een zelf ontworpen Volkswagenbusje!”


  1. 1 Duits Verkeersbureau 1 oktober om 18:05

    Leuk dat jullie hier aandacht aan besteden! Alleen klopt de vermelde link niet. De website van de ontwerpwedstrijd is te vinden op: http://www.mycreativegermany.nl

    Met hartelijke groeten,

    Het Duits Verkeersbureau

  2. 2 Molkenboer 3 oktober om 11:30

    Dank voor de opmerking, het is aangepast!

  3. 3 Ella 5 oktober om 22:06

    Wow vet! En we weten zeker dat het hier niet om een miniatuurbusje gaat? Elle Alpha-bandbus, here we go!

  4. 4 stevenstoffers 6 oktober om 14:02

    We weten het zeker, succes!


Plaats een reactie




© Molkenboer
Achter de/het schermen is Stofwolk druk bezig met een vernieuwde lay-out en een flinke uitbreiding van de redactie. Grande opening: 1 februari!

Klik hier om dagelijks de laatste artikelen van Stofwolk in je mailbox te ontvangen.

Voeg je bij 8 andere abonnees