Popfestival deluxe: Grasnapolsky

Er zijn mensen die houden van de modderpoelen op Lowlands, het slechte sanitair op Pinkpop en het gehijg van de vadsige buurman die de al minstens net zo blubberige buurvrouw naar een hoogtepunt probeert te prikken. Er zijn ook mensen die deze ongemakken nauwelijks verdragen, maar het tóch doen omwille van de muziek. Speciaal voor die mensen vindt komend weekend popfestival Grasnapolsky plaats. Niet op een brakke festivalweide, maar in een chique hotel.Vanaf acht uur ’s avonds luister je in een intieme setting naar bands als Goslink, Novack en Tududuh en enkele mooie uren later leg je je oren te rusten op een driedubbeldik donskussen van Stayokay Utrecht-Bunnik. Een festival in een hotel, bril-jant. De line-up is ook goed gekozen; gevoelige muziek voor de gevoelige mens. Wakker worden met een muzikant op/in je bed behoort tot de mogelijkheden. Er schijnt ook een open haard te zijn. Wat wil een mens nog meer in deze tijd van het jaar?

Alle kaarten voor vrijdagavond zijn al uitverkocht, maar er zijn nog een paar slaaparrangementen inclusief diner en ontbijt te krijgen à 50 euro per stuk (€40 zonder diner).

2 Responses to “Popfestival deluxe: Grasnapolsky”


  1. 1 Robbert 16 december om 21:33

    Strakke mobiele site trouwens.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
© Molkenboer
Achter de/het schermen is Stofwolk druk bezig met een vernieuwde lay-out en een flinke uitbreiding van de redactie. Grande opening: 1 februari!

Laatste tweets

Klik hier om dagelijks de laatste artikelen van Stofwolk in je mailbox te ontvangen.

Voeg je bij 8 andere volgers


%d bloggers liken dit: