Top 5 inspirerende blogs

© AfterDRK

Soms heb je inspiratie nodig, maar ontbreekt het aan fijne bronnen. Stofwolk helpt! Hieronder vind je vier inspirerende blogs én een platform waar je je eigen creaties openbaar kunt maken. Enjoy!

After DRK – Mode
Modeblogs van mensen met de meest outstanding kledingstijlen zijn er genoeg. Maar in plaats van opvallen laat Sabrina met haar kleding zien dat je er ook simpel en toch ontzettend hip en stylish uit kunt zien. Naast het showen van en schrijven over kleding en mode mogen we zo nu en dan ook haar nieuwe gadgets bewonderen.

Fresh Creation – Inspiratie
Een blog gestart door Martijn van Osch die er van houdt om inspirerende verhalen te creëren en deze vervolgens te delen. Doel van de blog? Mensen inspireren, want: ‘Because inspired people can make a diference.’ aldus Martijn.

Design Milk – Design
Als iets inspirerend, uniek en creatief is, is het hoogstwaarschijnlijk op deze blog te vinden. De ene keer in de vorm van een gebouw en de andere keer in de vorm van een theepot met korset. Gewoon uit liefde voor design.

I Love New Work – Nieuwe media
Deze blog wordt gerund door mensen werkzaam in de nieuwe media. Op deze blog delen zij hun eigen werk en inspiratiebronnen om anderen te inspireren. Vooral erg fijn: weinig tekst en veel filmpjes zodat we onze ogen goed de kost kunnen geven.

Behance Network – Creatief Platform
Behance Network is geen blog, maar een ‘Creative Professional Platform’. Je kunt je hier aanmelden en je eigen portfolio aanmaken voor foto, video, audio en, lekker ouderwets, tekst. Of alles door elkaar. Ook kun je hier jezelf promoten via Twitter, Facebook en LinkedIn. Naar eigen zeggen heeft Behance iedere maand meer dan een miljoen bezoekers. Nu maar hopen dat je wordt opgepikt… Zelf niet zo creatief of ambitieus? Je kunt ook gewoon lekker naar de mooie plaatjes van anderen kijken.

Tekst: Rianne van den Bosch

0 Responses to “Top 5 inspirerende blogs”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
© Molkenboer
Achter de/het schermen is Stofwolk druk bezig met een vernieuwde lay-out en een flinke uitbreiding van de redactie. Grande opening: 1 februari!

Laatste tweets

Klik hier om dagelijks de laatste artikelen van Stofwolk in je mailbox te ontvangen.

Doe mee met 8 andere volgers

Populaire berichten


%d bloggers liken dit: