Deze week LIVE (+ 2×2 vrijkaarten voor Yuck)


Na een kleine pauze gaan we ook in het nieuwe jaar weer vrolijk verder met het wekelijks geven van te gekke concerttips en dito vrijkaartjes. Te beginnen met vandaag. Met speciale aandacht voor: YUCK! Donderdag 13 januari speelt dit Engelse viertal,voorafgaand aan hun show op Eurosonic, in de Rotterdamse Rotown en we geven 2×2 vrijkaarten weg! Lees hieronder waarom je er bij moet zijn en wat je moet doen om te winnen.

Yuck
Donderdag 13 januari, Rotown, Rotterdam

Yuck is hip en gaat enorm doorbreken in 2011, zo is de verwachting. Want: gruizige sound a la Sonic Youth, Japans zangeresje en gewoon hele goede liedjes. De Engelse band staat vrijdag dan ook op talenten- broedplaats Eurosonic, maar doet een dag eerder Rotown aan. Reeds gewogen en goed bevonden op London Calling, maar in staat tot nog veel meer. En dat kun jij donderdag in Rotown aanschouwen! Voor niks! Laat voor woensdagavond 17:00 uur hieronder weten waarom je Yuck zo graag wilt zien en je maakt kans op 2×2 vrijkaarten!
http://www.myspace.com/yuckband

 Graffiti6
Vrijdag 14 januari, Hedon, Zwolle

Hitje Stare Into The Sun zal iedereen wel kennen, van de Wieckse reclame of als megahit bij 3FM. Zomers en vrolijk en dus uitstekend geschikt om te vieren dat Nederland sneeuwvrij is en de eerste zonnestralen van 2011 alweer doorbreken.
http://www.myspace.com/graffiti6

Godspeed You! Black Emperor
Woensdag 18 januari, Paradiso, Amsterdam

 Legendarische naam in het postrock-genre en ook een mooie dwarsdoorsnede daarvan; Uitgesponnen soundscapes die toewerken naar overrompelende climaxen. Nummers van twintig minuten zijn geen uitzondering. Het laatste album – in totaal maakten ze er 3,5 – dateert alweer van negen jaar geleden, maar de fanbase in Nederland blijkt trouw: het concert in Paradiso is uitverkocht. Live is GY!BE nog steeds even indrukwekkend als een decennium terug, zo is hier te lezen.
http://www.myspace.com/gybeconstellation

Klub Radar: Wolf People, K-X-P, Youthless, Dry The River, Austra
Zaterdag 15 januari: Tivoli, Utrecht

De naam Klub Radar dekt de lading van de twee-wekelijkse bandavond in Tivoli niet helemaal. Weinig club, maar wel veel onvervalste rock ’n roll. Een muzikale smeltkroes van bands uit de hipste genres. Vanavond staat er een goeie portie prog-pop, krautrock, garage en freakfolk op het programma. Waar was jij op zaterdag 15 januari? Niet op Noorderslag in ieder geval.
www.tivoli.nl

Houses
Donderdag 13 januari: Plein79, Den Bosch

Het on-Nederlandse Houses tourt de komen maanden met Dazzled Kid, de nieuwe band van Tjeerd ‘Voicst’ Bomhof. Terecht, ook. De band lijkt namelijk net vanuit de New Yorkse indiescene ons kikkerlandje binnen te zijn gelopen. De Feist-achtige vocals van de frontdame geven de ene keer gruizige en de andere keer piepfrisse popmuziek veel diepgang mee. Rauw, maar poppy. Stofwolk ziet het graag.
http://www.myspace.com/houseshouses

9 Responses to “Deze week LIVE (+ 2×2 vrijkaarten voor Yuck)”


 1. 1 Michiel 11 januari om 11:07

  Ik wil Yuck graag live meemaken omdat ik altijd al fan ben geweest van bands als Dinosaur Jr. en Pavement, en het er op lijkt dat er eindelijk een recentelijk antwoord is op deze bands: Yuck.

 2. 2 chen 11 januari om 14:49

  Ik wil Yuck graag live zien om de afro van de drummer. Die … enorme …. prachtige … afro.

 3. 3 stevenstoffers 11 januari om 16:42

  Sowieso een zeer legitieme reden. En liefdevol getypt ook, zullen we wat backstagepassen regelen?

 4. 4 chen 11 januari om 22:09

  Jaaa, misschien mag ik ‘m dan aanraken.

 5. 5 Marianne 12 januari om 10:51

  Want ik wil graag veel goede muziek in 2011 !!
  En kan niet naar Grunn dit weekend :(

  xxx

 6. 6 stevenstoffers 12 januari om 17:15

  Gefeliciteerd Michiel en Chen, jullie gaan allebei met een vriend of vriendin gratis en voor nop naar Yuck morgenavond! Maak je wel foto’s als je die afro aait Chen?

 7. 7 Marianne 12 januari om 18:55

  snik, snik

 8. 8 stevenstoffers 12 januari om 22:35

  Volgende week weer een kans Marianne. :)


 1. 1 Tweets that mention Deze week LIVE (+ 2×2 vrijkaarten voor Yuck) « Stofwolk – GEEN FLAUWE CULT! -- Topsy.com Trackback op 11 januari om 10:02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
© Molkenboer
Achter de/het schermen is Stofwolk druk bezig met een vernieuwde lay-out en een flinke uitbreiding van de redactie. Grande opening: 1 februari!

Laatste tweets

Klik hier om dagelijks de laatste artikelen van Stofwolk in je mailbox te ontvangen.

Voeg je bij 8 andere volgers

Populaire berichten


%d bloggers liken dit: